Home > Casaments i love sessions > Info casaments
Aquestes són les preguntes més freqüents, si en tens més, escriu-me sense mania: misshappyflash@gmail.com

-On és Miss Happy Flash?

Sóc al Maresme, concretament a Arenys de Mar, un poble pescador a 30 minuts de Barcelona. Des d’aquí em desplaço a qualsevol racó del món. Parlo francès, xapurrejo anglès i m’encanta viatjar i descobrir nous indrets.

-Quin és el teu estil?

El que més m’agrada és la naturalitat i la fotografia desenfadada. No m’agraden les poses ni m’agraden les nuvies i nuvis “princess”. Ho sento però aquestes no són les meves parelles. A mi m’agrada fer fotos a tots aquells que em dieu que no us agraden les poses, que em demaneu que fotografiï a la vostra família i als vostres amics, aquells que busqueu algú que fiqui el nas al vostre casament, com si fossiu vosaltres i que n’extregui tot el suc i ho faci maco. Aquesta sóc jo. I una altra cosa: tinc un punt catxondo i intento extreure el sentit de l’humor, si és que hi és, del casament.

-Sou un equip?

Miss Happy Flash és Marta Huertas i sempre sóc jo qui faig totes les fotografies, les edito, les selecciono i les entrego. Sóc jo qui parlo amb vosaltres i amb qui ens organitzarem perquè tot surti bé. Als casaments i alguna sessió que així ho requereixi m’acompanya el Dídac Rocher, que a part de captar els moments amb una mirada preciosa, és la meva parella. Fem un bon equip, ens entenem i ho passem bé als casaments i això es nota en les nostres fotografies.

-Per què sou dos fotògrafs als casaments?

No només és per un tema de tenir una càmera de recanvi, en alguns moments necessitem una il.luminació extra, un flash de contra, si sóm dos podem oferir una escena des de diferents angles (ho veureu a les nostres fotografies) i el més important: un casament són unes 12 hores aproximadament, nosaltres anem amunt i avall, correm, saltem, etc. No volem córrer el risc que un dels dos pugui fer-se mal o trobar-se malament  i que us quedeu sense fotògraf. Anant tots dos estem molt més tranquils.

-Fas més d’un casament al dia?

Rotundament no. Els meus dits i ulls no donarien per fer-ne dos! M’agrada estar 100% i viure cada casament a tope, sense pensar en res més. Tampoc no en faig dos seguits si veig que poden solapar-se els horaris (matí i nit) i veig que no puc tenir l’energia i concentració que necessito per cadascun.

-És important que ens coneguem abans del casament?

Rotundament sí. Necessito coneixer-vos, xerrar amb vosaltres, que m’expliqueu la vostra vida, com us vau coneixer, fer un cafè o una cervesa i unes rises, que em poseu al dia dels lios que us porteu amb el vestit o les sabates, etc. Sabeu per què? Perquè llavors, quan arriba el dia del vostre casament som com de la família, venim al casament plens d’il.lusió perquè hem viscut amb vosaltres el procés i tenim molta més informació per fer el que hem de fer: explicar la vostra història en fotografies. Si no ens podem trobar físicament podem trobar-nos a l’Skype.

-Quantes fotos feu durant el casament?

Ni les comptem ni posem límit, disparem tot el que hem de disparar, omplim targetes, gastem bateries, si passen coses, ho fotografiem sense tallar-nos un pèl.

-Quantes fotos ens entregueu?

Un cop editades i selecionades totes les fotos aproximadament us n’entreguem unes 800, però pot ser que en siguin una mica més o una mica menys, depen de com hagi sigut el casament. Entreguem totes les fotos sense marques d’aigua. En alta resolució (per a poder imprimir) i en baixa resolució (per a poder enviar i compartir).

-Entregueu totes les fotos? també les no editades?

No. Per mi una foto sense editar és una foto inacabada. L’edició és el que li dóna a la fotografia el toc final i li permet formar part d’una història. Per mi no té cap sentit entregar-vos 2000 fotografies sense acabar. Us avorririeu al mirar-les,  i es perdria la màgia. Les fotos no seleccionades són aquelles que, o estan repetides perquè n’hi ha de molt iguals, o hi ha algú amb els ulls tancats, etc.

-En quant temps tindrem les nostres fotos?

Dues setmanes després del casament (com a màxim) pengem a la nostra web una galeria amb un resum del casament protegida amb contrassenya per tal que pogueu compartir-la amb amics i familiars. Tota l’entrega final la fem en dos mesos.

-Com entregues les fotografies?

En una caixeta de fusta que inclou un pendrive de fusta de 16gb gravat amb els vostres noms i 12 làmines impreses en qualitat fineart tamany 15×20 cm. Podeu veure-la aquí.

-Seleccioneu vosaltres les fotografies de l’àlbum?

Les fotografies les seleccioneu vosaltres, però ens agrada participar en el procés i assessorar-vos en l’elecció així que ho fem conjuntament.

-Portes material de recanvi?

Si, porto dos cossos de càmera i diversos objectius, flashos, bateries, carregadors, targetes, accessoris, etc.

-Quines són les teves tarifes?

Aquests són els preus per a 2018 i fins a 150km d’Arenys de Mar

El preu de la fotografia amb àlbum editorial de 100 pàg. és de 1400€ + IVA

Podeu veure més info sobre els àlbums aquí.

-Com reservem la data?

Escrivint-me ràpidament i contactant amb mi. Us diré si tinc la data disponible i a partir d’aquí ens organitzarem. La data queda efectivament reservada amb la signatura del contracte i una paga i senyal de 300€.

-Més dubtes?

Escriu-me a misshappyflash@gmail.com