Home > Info família

Aquestes són les preguntes més freqüents, si en tens més, escriu-me sense mania: misshappyflash@gmail.com

-Què és una sessió “un dia a la vida”

Les sessions de fotografia de família “Un dia a la vida” us trasportaran, quan les mireu amb el pas del temps, a aquell moment, a les sensacions que tenieu quan ho estaveu vivint. No són sessions de família de “pose”, sinó que retraten un dia concret de la vostra vida, amb les seves rutines, amb plors, amb jocs, amb mans plenes d’espaguetti, amb els moments màgics, amb banyeres i pijames, amb descontrol i bogeria, o amb la calma de la son.

-Com funcionen aquest tipus de sessions?

Quedem un dia, un matí o una tarda o un dia sencer i jo seré amb vosaltres observant i fotografiant, veient el que feu, el que passa, i captant tots aquests moments per vosaltres. Fareu com si jo no hi fos, o com si fos una més de la família. Buscaré sempre una mirada bonica, donant èmfasi a la bellesa que hi ha cada dia al vostre voltant i de la que potser a vegades no en sou conscients. Les fotografies explicaran la història de la família d’aquell dia de la vostra vida.

-I nosaltres què haurem de fer?

Res, només haureu de ser vosaltres mateixos. No patiu perquè abans de fer la sessió ja haurem quedat en què farem, però la idea és que vosaltres sigueu a casa, o a l’espai que haguem triat i que jugueu, xerreu, rieu, feu el sopar, us poseu el pijama, etc. Tot el que farieu si no hi fos jo. Jo ho retrataré bonic perquè us ho guardeu per sempre.

-Què ens hem de posar?

Abans de la sessió sempre us faig algunes recomanacions. Sense canviar el vostre estil, evidentment. El truc: mireu-vos al mirall tots junts amb la roba que hagueu triat i sabreu si heu encertat.

-Quin altre tipus de sessions de família podem fer?

Una sessió de fotos en exterior, en un lloc que us agradi especialmet o que haguem triat conjuntament. Passejant, jugant a la sorra, etc. M’agrada especialment la llum de tarda, quan es pon el sol.

-Quant dura una sessió?

Acostumem a estar unes dues hores per una sessió d’exterior i unes tres hores en una sessió “un dia a la vida” però tot depen de com vagi la sessió, si hi ha nens, com estan, etc. No marxaré mai si no considero que hem fet les fotos que havíem de fer.

-Quin és el teu estil?

El que més m’agrada és la naturalitat i la fotografia desenfadada. No m’agraden les poses ni que vosaltres sembleu una família del “Hola”. Busco colar-me a la vostra intimitat, buscar mirades, gestos, somriures, Que sembleu vosaltres sempre. I que us reconegueu i us agradeu.  I una altra cosa: tinc un punt catxondo i intento extreure el sentit de l’humor, si és que hi és, de la família o els moments que visqui amb vosaltres.

-Quantes fotos ens entregues?

Un cop editades i selecionades totes les fotos aproximadament us n’entreguem entre 50 i 100, però pot ser que en siguin una mica més o una mica menys, depen de com hagi sigut la sessió. Entreguem totes les fotos sense marques d’aigua. En alta resolució (per a poder imprimir) i en baixa resolució (per a poder enviar i compartir).

-Entregues totes les fotos? també les no editades?

No. Per mi una foto sense editar és una foto inacabada. L’edició és el que li dóna a la fotografia el toc final i li permet formar part d’una història. Per mi no té cap sentit entregar-vos 800 fotografies sense acabar. Us avorririeu al mirar-les,  i es perdria la màgia. Les fotos no seleccionades són aquelles que, o estan repetides perquè n’hi ha de molt iguals, o hi ha algú amb els ulls tancats, etc.

-En quant temps tindrem les nostres fotos?

Dues setmanes després de la sessió (com a màxim)

-Com entregues les fotografies?

Tenim diferens packs i en funció d’això la presentació és diferent. En l’opció més econòmica us enviem les fotografies en wetransfer. En altres les entreguem en una caixeta de fusta que inclou un pendrive de fusta de 16gb gravat  i 12 làmines impreses en qualitat fineart tamany 15×20 cm. O si ho preferiu en un àlbum tamany 20x20cm Podeu veure-ho aquí.

-On és Miss Happy Flash?

Sóc al Maresme, concretament a Arenys de Mar, un poble pescador a 30 minuts de Barcelona. Des d’aquí em desplaço a qualsevol racó del món. Parlo francès, xapurrejo anglès i m’encanta viatjar i descobrir nous indrets.

-Seleccioneu vosaltres les fotografies de l’àlbum?

Les fotografies les seleccioneu vosaltres, però ens agrada participar en el procés i assessorar-vos en l’elecció així que ho fem conjuntament.

-Quins són els preus d’aquestes sessions? 

Tots els preus inclouen: sessió de fotos al lloc escollit, edició de totes les fotografies, entrega de les fotografies en alta i baixa resolució i sense marques d’aigua.PACK 1: sessió de fotos + enviament de fotografies x wetransfer preu: 200€   PACK 2: sessió de fotos + àlbum 30 pàgines 21x 21cm qualitat fotogràfica maquetat amb les fotografies de la sessió preu: 250€   PACK 3: sessió de fotos + pendrive de fusta de 8gb amb el nom gravat i amb totes les fotografies + caixeta de fusta amb 12 làmines impreses en qualitat fineart tamany 15×20 cm preu: 300€

PACK 4: sessió de fotos + pendrive de fusta de 16gb amb el nom gravat i amb totes les fotografies + àlbum 30 pàgines 21x 21cm qualitat fotogràfica maquetat amb les fotografies de la sessió preu: 350€

-Com reservem la data?

Escrivint-me ràpidament i contactant amb mi. Buscarem el dia perfecte i a partir d’aquí ens organitzarem.

-Més dubtes?

Escriu-me a misshappyflash@gmail.com